'VICTOR' EG UBEH
Globusbar
Lænestol
Italienske stilmøbler
Armstol med hyrdemotiv
Serveringsvogn

Glade og tilfredse kunder

Drivkraften bag vores arbejde er glade og tilfredse kunder  - hver eneste gang du møder os !!

 

bo christesen lille

Direktør og ejer

Bo Christesen

Historien om LOBO Møbler tager sit afsæt i Hans Christian Christesens stiftelse af firmaet for over 25 år siden.

Det var børnene Lone og Bo, som kom til at lægge navn til LOBO Møbler, og det røde LOBO æbles sundhed og energi blev et naturligt valg af logo.

Med et godt øje til branchen tog LOBO Møblers udvikling ekstra fart, da nuværende direktør og ejer Bo Christesen indtrådte i firmaet i 1987. Et årti efter flyttede LOBO til Frederikssund i eget domicil med god plads til vækst. Med overtagelsen af ER-møbler og senere i 2005 Clencox, blev drømmen forvandlet til en sund og veludviklet virksomhed.

Med stor international erfaring og stærke referencer er enhver udfordring – national såvel som international – kærkommen for LOBO Møbler, som holder en fast tæt kontakt til internationale kvalitetsbevidste producenter.

Drivkraften bag vores arbejde er glade og tilfredse kunder, og vi har derfor gjort det til en fast vane at sikre os din følelse af tillid og tilfredshed – hver eneste gang du møder os! Vi samler på tilfredse kunder.

Så nyd vores præsentationer af smukke moderne og klassiske møbler. Find ny inspiration til boligindretningen, og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. endelige med dine spørgsmål.

Lombarda Spisestue

7369_lombarda_b160_50_50_d100_h75

 

 

Spisestue

i mahogni 

Selleronda Spisestue

382r420_sellaronda_b420_d120_h78_2

 

 

Eksklusiv italiensk

spisestue i valnød

 

 

Go to Top
Template by JoomlaShine